ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

6 дни-5 нощувки


Програма
Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.



Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.



Ден 6

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 69 евро и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен на човек
5 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 

Описание / Транспорт

Заминаване XC186  София 13:40 – Анталия 15:15
Тип самолет: Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:Guzeloluk Mah. 1879 Sok.№148, Antalya/Turkey
Авиокомпания: CORENDON AIRLINES
Връщане      VBB5104 Анталия 14:30  - София - 16:30
Тип самолет: MD82
Адрес на авиокомпанията: гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания: ALK Airlines

 

  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

  • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
  • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Описание / допълнителни услуги

ЛЯТО 2022, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ СОФИЯ ДО АНТАЛИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ 

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита при оставащи не по-малко от 25 дни преди датата на отпътуване.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия– 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия- София .

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



Основна информация и допълнителни услуги

 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Няма изисквания за визи.

05/06

Етикети
турция , pochivki liato 2022 , почивки със самолет , екскурзии топ травелс , oferti za ekskurzii , екскурзия в сиде , сиде 2022 , почивка 2022 сиде анталия , ekskurzii top travels , ekskurzii side , turcia , liato 2022 , oferti turcia , pochivki antalia , pochivki ranni zapisvania , side royal palace 5 * , оферти , pochivka side , хотели , турция , оферти , почивка 2022 , екскурзия 2022 , club hotel turan prince world 5 * , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , crystal admiral resort suites & spa 5 * , хубав хотел в анталия , bosphorus sorgun hotel 5* , barut b suites 4 * , antalia ranni zapisvania , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , лято 2022 в сиде , oferti top travels , хотел в сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , top oferti , информация от топ травелс , pochivki antalia , paloma oceana resort 5* , почивка в сиде , side corolla hotel 4 * , side , paloma oceana resort 5* , ekskurzii ranni zapisvania , анталия ранни записвания , препоръчан хотел , почивка в сиде , почивка сиде , резервирайте при нас , почивки турция , pochivka v turcia , pochivka v side , оферти , ниски цени , ekskurzii antalia , palm world side resort&spa 4*+ , алания , von resort elite 5* , side royal palace 5 * , почивка в сиде , почивки в турция 2022 , екскурзии турция , сиде , pochivki side , оферти турция , препоръчан хотел , pochivka 2022 , почивки , ekskurzii sys samolet , pochivka v side ot sofia , екскурзии със самолет , екскурзии анталия , oferti za ranni zapisvania , armas bella sun 4 * , top travels , почивки анталия , von resort golden beach hv-1 , почивки в анталия , екскурзия до турция , почивка в сиде, анталия 2021 , почивка сиде , pochivka antalia , екскурзии , оферти за ранни записвания , side town by zhotels 4* , почивка сиде , почивка в анталия , екскурзия в сиде , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , екскурзии анталия , море , semeini pochivki , почивка сиде 2022 , анталия , kamelya k club hv-1 , ниски цени , плаж , екскурзии , почивка в сиде , анталия , side oferti , екскурзии анталия , top travels , почивка в сиде , екскурзии ранни записвания , екскурзии турция , лято 2022 , почивка в анталия , toptravels , турция , more , bieno club sunset hotel & spa 5* , сиде ранни записвания , на море , ekskurzii side , programi ot top travels , crystal palace luxury resort & spa 5 * , toptravels.bg , venus 4* , манавгат , анталия , paloma oceana resort 5* , ранни записвания турция , pochivki antalia , лято 2022 , анталия , сиде , side ranni zapisvania , ekskurzii side , 2022 почивка , сиде , сиде ранни записвания , турция 2021 , ekskurzii , почивки , турция ранни записвания , почивки в турция 2022 , самолетна почивка в анталия , top oferti , side ranni zapisvania , почивки ранни записвания , лято 2022 , seaden sea planet resort & spa 5 * , ранни записвания турция 2021 , екскурзии анталия , ekskurzii liato 2022 , почивки от софия , tui magic life jacaranda 5* , почивка в сиде, турция 2022, резервирайте при нас , почивка в сиде, анталия 2022 , почивки лято 2022 , turcia , турция , анталия , side pochivki , екскурзия 2022 , почивки сиде , ekskurzii antalia , турция ранни записвания , лято в сиде , почивки от софия , екскурзии сиде , почивка сиде , ekskurzii top travels , почивки анталия , екскурзии от софия , ekskurzii i pochivki 2022 , почивка в сиде , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , antalia , почивка сиде , почивка в анталия , barut b suites 4 * , ekskurzii antalia , ekskurzii ot sofia , почивка в анталия , turcia ranni zapisvania , hoteli , лятна почивка в сиде , ekskurzia v turciq , ekskurzia do , анталия , почивка турция , kamelya selin hotel 5 * , почивка сиде , топ травелс , почивки анталия , toptravels , почивки в анталия , seher resort & spa 5 * , лятна почивка в турция , почивка сиде , ниски цени , ranni zapisvania , oferti za pochivki , club hotel turan prince world 5 * , oferti antalia , 2022 почивка в турция , лято в сиде , ekskurzii sys samolet , toptravels , екскурзии турция , side , екскурзии до анталия , лято 2022 сиде , почивка сиде , алания , kamelya fulya hotel 5 * , j'adore deluxe hotel & spa 5* , лято 2022 в сиде , екскурзии анталия , топ оферти , arum barut collection 5* , топ травелс , palm world side resort&spa 4*+ , kamelya fulya hotel 5 * , турция 2022 , royal dragon hotel 5 * , почивка сиде , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , kaya side 5* , почивка сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , почивки турция , екскурзии сиде , екскурзии ранни записвания , сиде 2022 , pochivki side antalia , оферти , ekskurzii side , top travels 2021 , турция , pochivki , екскурзии сиде , почивки турция , crystal palace luxury resort & spa 5 * , почивка сиде , хасково , side , antalia , flora garden beach 5* , side , side pochivki , лято 2022сиде , arum barut collection 5* , toptravels , ekskurzii side , pochivka antalia , почивка сиде , хубав хотел в анталия , hoteli , бургас , семейни почивки , плаж , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивки сиде , почивка в сиде, анталия , анталия , side town by zhotels 4* , ранни записвания , barut hemera 5 * , oferti top travels , оферти топ травелс , почивка сиде , pochivka , paloma oceana resort 5* , автобусна програма , почивки турция , в. търново , pochivki , почивки и екскурзии 2022 , сиде екскурзии , оферти турция 2022 , ранни записвания 2022 , почивка в сиде, анталия , royal dragon hotel 5 * , море , почивки анталия , seher sun beach hotel 4 * , side oferti , kamelya selin hotel 5 * , екскурзии със самолет , ekskurzia , hotels , oferti za pochivki , почивка на ниска цена , екскурзии анталия , antalia , анталия ранни записвания , turcia ranni zapisvania , turcia 2022 , club-nena-hv-1/5* , top travels , toptravels , софия , турция , pochivki side antalia , екскурзии турция , почивки топ травелс , почивки турция , хотели в сиде , ekskurzii antalia , silence beach resort 5 * , екскурзия на ниска цена , почивка в сиде, анталия , 2022 , почивка в турция , почивки ранни записвания , toptravels.bg , почивка на море , turquoise hotel side 5* , почивка в анталия , niski ceni , all inclusive , 2022 pochivka na egeisko more , antalia , pochivka v antaliya , почивки сиде , side royal luxury hotel & spa 5* , pochivka side , почивка турция , pochivki turcia , pochivki antalia , more , още оферти от топ травелс , сиде 2022 , препоръчайте ми хотел в сиде , pochivki turcia , почивка в анталия , екскурзии сиде , oferti antalia , програми , orfeus park 4+* , pochivki liato 2022 , хотели в сиде , екскурзии турция , side royal luxury hotel & spa 5* , лятна почивка в турция , von resort elite 5* , euphoria palm beach resort hv-1 , paloma finesse side 5* , почивка сиде , nil bahir resort & spa 5 * , стара загора , почивки топ травелс , ekskurzii ranni zapisvania , още оферти от топ травелс , kaya side 5* , екскурзии турция , flora garden beach 5* , ekskurzii antalia , von resort golden coast 5* , seamelia beach resort & spa 5 * , почивка сиде , seher sun beach hotel 4 * , почивки анталия , von resort golden beach hv-1 , seaden sea world resort & spa 5 * , nil bahir resort & spa 5 * , toptravels , bosphorus sorgun hotel 5* , oferti za ranni zapisvania , turquoise hotel side 5* , самолетна почивка в анталия , pochivki top travels , liato 2022 , анталия , pochivka v side ot sofia , почивки анталия , oferti za ekskurzii , топ оферти , voyage sorgun 5 * , ekskurzii antalia , von resort golden coast 5* , почивки сиде , diamond beach hotel & spa 5 * , оферти анталия 2022 , ekskurzii liato 2022 , почивка сиде , екскурзии от софия , pochivki ot sofia , pochivki antalia , почивка анталия , antalia ranni zapisvania , barut hemera 5 * , почивка сиде , почивки анталия , самолетна почивка в анталия , лято 2022 в турция , ekskurzii turcia , euphoria palm beach resort hv-1 , pochivki ranni zapisvania , сиде оферти , barut sorgun 5 * , pochivka na more , почивка в анталия , ekskurzii ot sofia , оферти за почивки , ниски цени , semeini ekskurzii , alva donna beach resort comfort 5 * , лято в турция , j'adore deluxe hotel & spa 5* , diamond premium hotel & spa 5 * , elysium elite hotel & spa 4* , лято 2022 в турция , казанлък , екскурзия до турция , seaden valentine resort & spa 5 * , armas bella sun 4 * , сиде почивки , hotels , турция 2022 , ранни записвания , лято 2022 в турция , екскурзии анталия , semeini ekskurzii , plazh , почивка в сиде , екскурзии топ травелс , semeini pochivki , почивки със самолет , турция ранни записвания , ранни записвания турция 2022 , ekskurzii antalia , niski ceni , top travels , лято в анталия , сиде оферти , екскурзии до анталия , топ травелс , пловдив , почивка на ниска цена , сиде екскурзии , seaden sea world resort & spa 5 * , pochivki side , pochivki antalia , seaden sea planet resort & spa 5 * , екскурзии турция , antalia , tui blue barut andiz 4* , tui magic life jacaranda 5* , почивка в сиде , side aquamarin resort & spa 4* , сиде почивки , pochivki side , почивка анталия , pochivka v antaliya , промоция , почивка в сиде , екскурзии анталия , екскурзии анталия , екскурзии сиде , почивки турция , хит цена , club-nena-hv-1/5* , pochivki antalia , pochivka v antaliya , почивка в турция , turcia 2022 , почивки анталия , екскурзии сиде , alva donna beach resort comfort 5 * , семейни почивки , oferti turcia , хотели в анталия , почивка сиде , antalia , diamond premium hotel & spa 5 * , топ травелс , semeini ekskurzii , pochivki side , турция , почивки турция , turcia ranni zapisvania , plazh , лято в турция , 2022 , почивки турция , лятна почивка в сиде , почивки турция , почивка в сиде, анталия 2022 , почивки сиде , elysium elite hotel & spa 4* , почивка 2022 сиде анталия , side ekskurzii , екскурзии анталия , турция ранни записвания , club aqua plaza , side aquamarin resort & spa 4* , оферти топ травелс , ekskurzia 2022 , ekskurzii i pochivki 2022 , pochivki side , pochivki ot sofia , сиде , kamelya k club hv-1 , orfeus park 4+* , лято , хотел в сиде , манавгат , хотел , лятна почивка в турция 2022 , екскурзии лято 2022 , seamelia beach resort & spa 5 * , оферти турция , top travel , cesars resort side 5 * , top travel , semeini ekskurzii , информация от топ травелс , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , pochivki top travels , oferti , оферти за екскурзии , екскурзия , cesars resort side 5 * , pochivki antalia , лято в анталия , ekskurzii turcia , почивки сиде , почивки турция , сиде , oferti , pochivki sys samolet , ekskurzii antalia , diamond beach hotel & spa 5 * , оферти анталия , silence beach resort 5 * , анталия , анталия , toptravels , екскурзия на ниска цена , side corolla hotel 4 * , хотели в сиде , почивка в сиде , programi ot top travels , seaden valentine resort & spa 5 * , оферти анталия , ranni zapisvania , сиде , side ekskurzii , ekskurzii side , оферти за екскурзии , top travels , програми , екскурзии турция , почивка 2022 , ранни записвания сиде , seher resort & spa 5 * , оферти лято 2022 , tui blue barut andiz 4* , venus 4* , voyage sorgun 5 * , turcia ranni zapisvania , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , pochivka v side , oz hotels side premium 5 * , анталия , pochivki side , oz hotels side premium 5 * , сиде , почивки анталия , почивки анталия , pochivki sys samolet , pochivka v side ot sofia , почивки лято 2022 , barut sorgun 5 * , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , paloma finesse side 5* , анталия , оферти за почивки , почивка на море , топ цени , оферти за ранни записвания , ekskurzii , ниски цени , екскурзии лято 2022 , варна , top travel , габрово
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах